Kenmerken

De kenmerken van Frog Publishing

  • Web publicatie
  • Gebruikersbeheer
  • Modules
  • Templates

WYSIWYG tekst bewerken

Via een eenvoudig What-You-See-Is-What-You-Get tekstbewerkingsveld vul je de site op dezelfde manier als u gewend bent met office pakketten zoals Microsoft Word. U ziet direct hoe uw tekst er in de website uit komt te zien.

Afbeeldingbeheer

Via een online interface beheert u eenvoudige alle afbeeldingen op de server. Foto\'s of plaatjes die op uw computer staan upload u met een paar klikken direct naar de server, zodat ze direct beschikbaar zijn in uw website.

Zoekmachine vriendelijke URL's

Frog Publishing bouwt automatisch hierarchische URL's voor uw website op die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Op deze manier wordt uw website nog beter vindbaar in zoekmachines zoals Google en Yahoo.

Hiërarchische menustructuur

Frog Publishing deelt uw content in, in hoofdstukken en pagina's. Op deze manier blijven pagina's goed geordend en voor de bezoeker is de pagina binnen drie klikken te vinden. De menustructuur in uw website wordt automatisch opgebouwd uit deze indeling en blijft daardoor goed begrijpbaar voor uw bezoekers.

Multi-gebruikers systeem

Frog Publishing biedt ondersteuning voor een onbeperkt aantal gebruikers. Op deze manier kunt u meerdere redacteuren voor uw website instellen, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bezoekers inloggegevens te verstrekken, zodat afgesloten content beschikbaar wordt.

Gebruikersgroepen

Gebruikers zijn in te delen in verschillende groepen, waaraan vervolgens rechten kunnen worden toegekend. Zo kunt u verschillende niveaus van toegang tot uw site bepalen.

Profielbeheer

Iedere gebruiker bevat een eigen profiel, waarnaar u naar eigen invulling gegevens aan kunt toevoegen. Zo kunt u als basis vorm alleen een e-mailadres en gebruikersnaam opslaan over uw gebruikers, maar u kunt er ook voor kiezen om gegevens zoals naam, telefoonnummer of geslacht per gebruiker bij te houden.

Logboek

Iedere actie die op de website wordt uitgevoerd wordt bijgehouden in een logboek. Zo kunt u altijd zien op welke moment, welke gebruiker iets wijzigde aan de website.

Nieuws/weblog

Met deze module kunt u berichten plaatsen die automatisch op chronologische volgorde worden weergegeven. Oudere berichten worden automatisch in een archief geplaatst die op maand en jaartal op te vragen is.

Fotoboek

Met het fotoboekmodule kunt u foto's indelen in verschillende albums. Vervolgens worden automatisch kleine thumbnails van de foto's gemaakt en bezoeker kunnen deze foto's uitvegroten.

Kalender

De kalendermodule biedt de mogelijkheid om activiteiten te plannen. Voor de bezoeker worden deze activiteiten vervolgens in een kalenderweergave weergegeven. In combinatie met het fotoboek of het nieuwssysteem kunnen ook fotobeken of nieuwsberichten aan een activiteit gekoppeld worden.

Gastenboek

In het gastenboek biedt u de mogelijkheid aan uw bezoekers om een berichtje achter te laten. Het plaatsen van berichten kan beveiligd worden door middel van CAPTCHA's om spam te voorkomen.

Modules op maat

Red Frog realiseert graag modules op maat voor u die aan al uw specifieke wensen voldoen. Niets zit zo goed als maatkleding.

Flexibele mogelijkheden

Red Frog realiseert voor u een template die volledig op uw huisstijl en wensen aansluit. Frog Publishing gaat erg flexibel met templates om, dus alles is mogelijk.

Sub-Templates

Het is ook mogelijk om pagina's verschillende uitstralingen te geven. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een andere voorpagina te hebben dan de onderliggende pagina's. De templates kunnen zodanig voor u worden aangepast zodat ze precies bij uw content passen.

Diverse menustructuren

Het Frog Publishing Contentn Management Systeem limiteert u niet in uw keuze voor het menusysteem. Uw website navigatie kan zo worden aangepast dat het volledig aansluit op uw huisstijl en bedrijfsuitstraling.